Tamara van vliet positionering copywriting

High Level Instagram Copywriting Livedag

Doorlopend de meest passende klanten aantrekken voor je kwalitatieve aanbod

Tamara van vliet positionering copywriting

High Level Instagram Copywriting Livedag

Doorlopend de meest passende klanten aantrekken voor je kwalitatieve aanbod

VERKOOP CONSISTENT JE AANBOD VAN 5, 10 OF 20K VIA STRATEGISCHE TEKSTEN OP INSTAGRAM

5/5
Tamara-van-vliet-high-level-copywriting-coach

Woensdag 5 april 2023
9.30 - 17.00 uur

De livedag voor een selecte groep gevorderde ondernemers, die simpel hun winst willen verhogen en de júiste klanten aan willen trekken voor hun kwalitatieve aanbod via hoogwaardige teksten op Instagram.

Je wil de aandacht trekken van klanten die gaan voor kwaliteit en de beste hulp én bovendien bereid zijn om daar een serieuze investering in te doen.

Klanten aantrekken via Instagram is niet nieuw voor je. Je verkoopt al regelmatig je aanbod en je draait al een goede omzet.

Toch ben je maar matig tevreden op het moment.

Je moet er voor je gevoel namelijk nog veel te hard voor werken en je agenda zit voller dan je zou willen. 

Daarom heb je de eerste stappen wellicht zelfs al gezet om je business te versimpelen.

Met minder, maar betere klanten, die je goed betalen.

Maar het lukt je nog niet om in gesprek te komen met de juiste, investeringsbereide klanten, die bereid zijn om een hoger bedrag als 5, 10 of 20k te investeren.

Je krijgt hierdoor nog veel te vaak een NEE te horen tijdens een salesgesprek.

Ze zijn zich nog niet genoeg bewust van jouw meerwaarde en dus wordt jij nog niet gezien en gerespecteerd als dé autoriteit waar ze met liefde voor willen betalen.

Om nog niet te spreken over die overvolle DM inbox, waar maar weinig interessante leads tussen zitten.

Je steekt hierdoor zo ongelofelijk veel tijd en moeite in acties die je nog niet voldoende omzetgroei opleveren.

Blijf je al je kostbare tijd en energie stoppen in het creëren van nóg meer content en bereik?

Tamara-van-vliet-high-level-copywriting-coach

Stel dat je doorlopend de beste matches van klanten aantrekt voor jouw kwalitatieve aanbod...

Hoe simpel en winstgevend zou je dan doorgroeien met je business naar… 100k, 200k, 500k omzet of nog meer?

Je draait al een goede omzet...

En je verkoopt ook al regelmatig je kwalitatieve aanbod of bent van plan op de korte termijn een hoger geprijsd aanbod te gaan verkopen…

Maar wellicht trek je op dit moment nog een zwerm aan weinig interessante leads aan, waardoor je veel tijd kwijt bent aan DM-en en verkoopgesprekken die niets opleveren.

Of je zegt nog te vaak “JA” tegen klanten, waarbij je eigenlijk bij voorbaat al weet dat het geen match-made-in-heaven is (en ze jou meer energie kosten, dan opleveren), omdat het je niet lukt om (genoeg) passende en investeringsbereide klanten te vinden.

Of misschien wil je niet méér tijd kwijt zijn aan het maken van content, maar wel méér verkoopgesprekken met passende klanten die al vrijwel overtuigd zijn van JOU.

Tijdens het High level instagram copywriting event leer je:

WORDT GEZIEN ALS DE AUTORITEIT IN JE MARKT

Hoe je een sterke boodschap formuleert en deze als rode draad door jouw content terug laat komen, zodat je met jouw expertise gezien en gerespecteerd wordt als autoriteit en klanten het meer dan logisch vinden om je hier goed voor te betalen.

WELKE ONDERWERPEN TRIGGEREN DE GOEDBETALENDE KLANT

Welke onderwerpen je dient aan te snijden om jouw visie te bekrachtigen en leiderschap te tonen in je content, zodat je hiermee de beste matches aantrekt. Díe klanten (de high potentials) die in staat zijn om met jouw hulp de grootste transformatie teweeg te brengen en je bovendien bakken energie opleveren. En je hiermee ook een stop zet op de (lees hangende) klanten, die je te veel tijd en energie kosten.

KLANTEN VERLEIDEN IN PLAATS VAN OVERTUIGEN

Hoe je de psychologie achter de aankoopbeslissing vertaalt naar high level teksten, zodat je niet aan het pushen, trekken of aan het overtuigen bent, maar aan het verleiden, zodat je hiermee doorlopend van onbekende volgers gloeiendhete leads maakt, die al voorafgaand aan het verkoopgesprek overtuigd zijn van JOU en het gesprek slechts nog als een formaliteit dient.

CREËER DE GUNFACTOR

Hoe je met jouw persoonlijkheid en je unieke tone-of-voice de gunfactor creëert in je teksten, zodat je onvergelijkbaar wordt, klanten jou als enige optie zien en contact met JOU opnemen.

Tamara-van-vliet-high-level-copywriting-livedag

Deze dag gaat niet alleen over kennis. We gaan ook daadwerkelijk schrijven...

We zijn met een kleine groep ondernemers. Aan de prachtige statige eettafel, relaxt op de bank bij de open haard of aan de bar bij de keuken, werk jij in alle rust de schrijfopdrachten uit. Ondertussen loop ik rond en kan je mij aan mijn jasje trekken voor jouw persoonlijke vraagstuk. 

High Level Instagram Copywriting Livedag

Datum: Woensdag 5 april 2023
Tijd: Van 9.30 – 17.00 uur
Locatie: De livedag vindt plaats op een inspirerende locatie, die later nog bekend zal worden gemaakt. Denk aan een locatie, zoals op de beelden hiernaast van de vorige editie.

De dag is volledig verzorgd. Inclusief drankjes, tussendoortjes en een uitgebreide lunch.

De dag bestaat uit 4 blokken, waarnaar er elke keer een pauze is (theorie, schrijfopdracht, pauze). Je hebt dus alle vrijheid om lekker een rondje te lopen in de prachtige tuin, te sparren met andere ambitieuze ondernemers of even een verse water met citroen te tappen.

De hoogen hof
De hoogen hof
De hoogen hof

EARLY BIRD TICKET

€ 997,-

€ 597,-

excl. btw

Hoe zorg je ervoor dat je post viral gaat?
Tamara de Jong - Meeva - Meer vakantie - business coach - utrecht - Review
High-level-copywriting-strategie-tamara-van-vliet

DE HIGH LEVEL INSTAGRAM COPYWRITING...

Is niet de zoveelste training waar je leuk leert schrijven over pijnen en verlangens en het kiezen van je ideale klant. Dit heb je al lang in de vingers.

Het is ook niet zo dat ik je ga vertellen dat je storytelling moet toepassen. Dat werkt natuurlijk heel goed, maar dat weet jij al lang. Dit gaat véle malen verder dan dat. 

We gaan het ook niet hebben over het krijgen van méér reacties (dit zijn namelijk lang niet allemaal kopers).

En jij hebt wel wat beters te doen dan op alles en iedereen te reageren.

En het winnen van het algoritme is ook niet persé je favoriete tijdsbesteding (daar hebben we het in ieder geval níet over tijdens deze dag). 

Geloof me. Als je dit kan, dan wíl je niet meer anders.

DIT IS HET SERIEUZE WERK...

Dit is wel de livedag waar je jouw teksten naar een nóg hoger niveau tilt. Je leert hoe je de psychologie die er achter een aankoopbeslissing zit vertaalt naar strategische teksten, zodat je met hoogwaardige content doorlopend de meest passende klanten aantrekt via Instagram.

De psychologie & schrijf- strategie, die je deze dag leert, is bovendien niet alleen toepasbaar in je Content & Stories op Instagram, maar ook op je Website, je Insta Bio, andere social media kanalen, Podcasts en zelfs in de opbouw van Video’s.

Tamara-van-vliet-high-level-copywriting-coach

GRATIS BONUSSEN

Mijn High Level Copywriting Methode

Mijn Content Stappenplan om doorlopend de júiste klanten aan te trekken.

Twijfel je of deze livedag voor jou is?

Twijfel je of deze livedag is wat jij nu nodig hebt? Stuur me dan even een bericht via mijn contactformulier. Dan denk ik even met je mee.

Ervaringen

In 2019 pakte ik de kans van iets dat onmogelijk leek...

Het begon allemaal toen ik mijn stuit kneusde en bekkenklachten kreeg na de bevalling van mijn zoontje, waardoor ik niet lang meer kon zitten.

Na twee jaar ziektewet wilde ik niet “afgeschreven” worden door de maatschappij, maar startte ik, met mijn grote passie voor psychologie en mijn talent voor copywriting, mijn bedrijf op mijn eigen voorwaarden.

De afgelopen jaren heb ik meer dan 200 ondernemers geholpen om via o.a. positionering en high level copywriting meer klanten aan te trekken en hiermee niet alleen te groeien in omzet, maar ook ruimte en rust in hun agenda te krijgen.

Ik geloof dat hoogwaardige, strategische teksten hetgeen is wat een wezenlijk verschil maakt in je agenda, voor je winst en de voldoening die je ervaart in je bedrijf.

Als je de beste matches van klanten raakt in je teksten, dan zorgt dit voor een natuurlijke filtering van klanten en worden o.a. je content, je website en je verkoopgesprekken veel lucratiever en minder tijdrovend.

En het zorgt er bovendien voor dat je met de leukste klanten werkt, die jou een grote vervulling geven.

Als je een simpele, winstgevende business ambieert (zoals ik), weet dan dat high level copywriting hier een belangrijk deel van uit maakt. 

Het geeft mij de vrijheid om ook lekker van de jonge jaren van mijn zoontje Milan (4) en mijn dochter Fenna (1) te genieten, mijn lichamelijke klacht is geen issue en ik ga het liefst 5x per jaar op vakantie met mijn gezin.

Tamara-van-vliet-high-level-copywriting-coach

Tamara van Vliet

VEELGESTELDE VRAGEN

Deze livedag is voor gevorderde (business) coaches, experts en kennisondernemers, die al meerdere trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, marketing en sales hebben gevolgd.

Je kan al goed schrijven en wil jouw teksten naar een nóg hoger niveau tillen.

Je draait al een goede omzet van 50k, 80k, 100k of zelfs al meer.

En de term “ideale klant” is jou niet onbekend (het maakt niet uit als je hem nog niet 100% helder hebt.).

Je hebt een kwalitatief en hogergeprijsd 1-op-1 traject van 5k, 10k of 20k (of bent van plan om dit op de korte termijn aan te gaan bieden).

Je bent al regelmatig zichtbaar op Instagram of een ander social media kanaal.

Je ambities zijn groot. Je wil doorgroeien in omzet naar 200k, 500k of nog veel meer, zonder dat dit ten koste gaat van jouw vrije tijd of je agenda nóg voller wordt.

Dit is ook hét moment om laagdrempelig kennis met mij te maken, als je er al langer over nadenkt om deel te nemen aan mijn No Limits Mentorship traject.

Ik ben er niet om alle plannen die je hebt gemaakt (met bijvoorbeeld een andere businesscoach) overhoop te gooien.

Ik geloof dat dit juist een verlengstuk is van businesscoaching. Geen vervanging hiervan.

Goede copywriting is nodig om te optimaliseren en door te groeien in omzet, zonder dat je bedrijf steeds meer beslag gaat leggen op je agenda. Juist minder.

Omdat de beste matches al voorafgaand aan het verkoopgesprek overtuigd zijn van jou. En je de minder geschikte kandidaten voor je traject bij voorbaat al afstoot.

De locatie van de livedag wordt later nog bekend gemaakt, maar zal in ieder geval een exclusieve en inspirerende locatie zijn, net zoals de vorige livedagen.

Nee, dit wordt de laatste editie.

Dit is je kans om jouw teksten naar een hoger niveau te tillen en je business hierdoor nog verder te versimpelen.

Dan is deze livedag perfect voor jou, want ik ga je juist leren hoe je je teksten nog verder kan optimaliseren en tweaken, zodat je met minder posts meer passende klanten aantrekt.

Ik geloof in “Strengthen your Strengths” en ben ervan overtuigd dat je na deze livedag nóg beter wordt en hiermee met meer gemak en doorlopend de beste matches voor je kwalitatieve aanbod aantrekt.

Claim nu je ticket